Ξενώνας Αροδαμός

Τα δωμάτια

 

 

Διαμονή

Στους πετρόκτιστους ξενώνες του Αροδαμού μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστή σπιτική φιλοξενία του παραδοσιακού αγροτόσπιτου, σε συνδυασμό με την άνετη διαμονή μίας σύγχρονης κατοικίας

Διαθέτουμε τρεις τρίκλινους ισόγειους ξενώνες και τρεις τετράκλινες μεζονέτες,που διαθέτουν:

  • καθιστικό με τζάκι
  • πλήρως ξοπλισμένη κουζίνα
  • αυλή με ψησταριά
  • κεντρική θέρμανση
  • μπάνιο με ντουζιέρα
  • καναπές που γίνεται  άνετο κρεβάτι, για τη φιλοξενία ενός ακόμα ατόμου

Οι παραδοσιακές αγροτικές κατοικίες του Αροδαμού αποτελούνται από έξι ξεχωριστούς ξενώνες, κτισμένους με μεράκι στην κορυφή ενός λόφου στα 1050 μέτρα, στο οροπέδιο Λιβάδι του Κρουσώνα στην Κρήτη, o οποίος είναι κατάφυτος με καρυδιές κι έχει θέα προς το οροπέδιο και τις κορυφές, όσο και προς το Μαλεβίζι.
Οι κατοικίες είναι κτισμένες με σεβασμό προς το περιβάλλον (με βιοκλιματικό σχεδιασμό, κατασκευασμένες από πέτρα και ξύλο και τροφοδοτούνται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας) και ανά δύο έχουν κοινή αυλή, στην οποία υπάρχει ψησταριά και νεροχύτης.
Το κάθε ζευγάρι σπιτιών αποτελείται από μία τετράκλινη μεζονέτα και ένα τρίκλινο ισόγειο. Όλα τα σπίτια είναι παραδοσιακά διακοσμημένα και διαθέτουν τζάκι, κεντρική θέρμανση, μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και σαλόνι με τριθέσιο καναπέ που γίνεται άνετο κρεβάτι.
Τα παραδοσιακά καταλύματα έχουν σχεδιαστεί κατάλληλα για διαμονή στο βουνό, είτε αυτή πρόκειται για πολυήμερες διακοπές είτε για την απόδραση του Σαββατοκύριακου.     maisonete stili

 


INTERNATIONAL AWARDS

Επικοινωνία

Ξενώνας Αροδαμός
Λιβάδι Κρουσώνα - Κρήτη
Τηλ. (+30) 2811103269
Κιν. (+30) 6936773659

Email: info@arodamoslivadi.gr

 

Newsletter

To join our private club, enter your name and your e-mail and press SUBSCRIBE.

Blog

Περιβαλλοντική εκπαίδευση Με στόχο την διάχυση και προώθηση της βιωματικής...
Εστιατόριο Το εστιατόριό μας είναι μικρό, συμπαθητικό και...